HET VERHAAL ACHTER IM AUTOMOTIVE

Het verhaal

De drijvende krachten achter IM Automotive in Maastricht? Dat zijn de compagnons Moncef Bouhmoch en Ihssan Benhmad. De aanleiding hiervoor: hun passie voor auto’s en techniek, hun drive om mensen blij te maken én hun kameraadschap.

Mooie optelsom

Elf jaar werkte ik bij Autobedrijf Bollen “Toen dit bedrijf stopte, viel alles op zijn plek. Beiden wilden wij al jaren een bedrijf in de autobranche openen. Hij zat al in het personenvervoer en heeft een neus voor techniek, net als ik. Zo werd 1 en 1 dus 2.”

Eerlijk en streng bij inkoop

Waar wij elkaar helemaal in vinden. We denken hetzelfde: of het nu om een auto van 1.000 of 100.000 euro gaat, we willen kwaliteit leveren. Een eerlijke auto. Zonder schadeverleden en met een kilometerstand die klopt. We stellen hier dus strenge eisen aan. Daar betaal je net iets meer voor en dan is het ook goed.

Bloemetje

“Een vertrouwd gevoel geven, aandacht, luisteren naar de wensen van klanten – daar gaan we voor.” Om te laten zien hoe ze klanten koesteren, wacht mensen bij de aankoop van een auto dan ook altijd een bloemetje.

Handelaar of hobby?

Moncef voegt toe: “We zijn geen handelaren, maar mensen die van hun hobby hun werk maakten. Ons eigen geld investeerden we hier in. Dus kopen we auto’s in alsof het onze eigen volgende wagen wordt. En bezuinigen we niet op het rijklaar maken. Want we willen dat mensen met een goed gevoel wegrijden, omdat ze weten dat ze een goede auto kochten.”

Zien = zeker weten

Onze slogan is dan ook niet voor niks: Passie voor auto’s. “Vriendelijk, vrolijk, open voor vragen en wensen, Je ziet dat we gepassioneerd zijn. Je weet hierdoor: ik hoef me geen zorgen te maken, die jongens regelen het.”

 

Daar wij na kwaliteit streven zijn wij erg streng bij het inkopen van onze auto’s en inruilers. Iedere auto wordt met een inname rapport grondig gecheckt.

Moncef Bouhmoch

Directeur, IM Automotive

%

Klant tevredenheid. Dáár gaan wij voor!

Beste bezoeker, de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) leidt helaas wereldwijd tot allerlei problemen. Dit vraagt om bepaalde maatregelen in deze onrustige tijd. IM Automotive blijft gewoon open op afspraak maar zal de opgelegde maatregelen ook zo goed mogelijk naleven zodat de situatie weer zo snel mogelijk kan worden zoals deze was. Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen veel gezondheid en vele veilige kilometers toe.