Klaar om weg te rijden

Elke jonggebruikte auto die u bij IM Automotive in Maastricht koopt, is klaar voor vertrek. Gecheckt, gekeurd, getankt. U rijdt er zo mee naar uw vrienden of familie om ‘m te showen. Of naar uw werk. Of vakantie. Of …

Dit zit erbij

Standaard krijgt u bij ons het volgende bij uw auto:

  • Splinternieuwe apk
  • Complete onderhoudshistorie
  • Gecheckte km-standen
  • 20 liter brandstof in de tank
  • 2 sleutels

Technisch tiptop dankzij apk

Graag verkopen we u een auto die echt in orde is. De zekerheid hiervoor hebt u bij ons, omdat we standaard een apk-keuring verzorgen. Ook als de auto een maand eerder al door de apk kwam, doen wij die opnieuw. Gewoon, om voor u én onszelf zeker te weten dat het goed zit. Daarom spreken we van auto’s met dealerkwaliteit.

Gecheckte kilometers – ’n veilig idee

Elk autobedrijf met RDW-erkenning controleert de kilometerstanden en geeft die door aan de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW). De RDW houdt de kilometerstanden van al die auto’s bij. IM Automotive is een erkend RDW-autobedrijf. Koopt u bij ons een auto? Dan weet u zeker dat de kilometers kloppen die er op de teller staan.

Handig, die extra sleutel

Standaard krijgt u bij elke jonggebruikte auto van ons 2 sleutels. Omdat het heel menselijk is dat u uw sleutel een keertje kwijtraakt… Of omdat het gewoon handig is als uw partner er ook eentje heeft.

Meer weten?

Neem contact met ons op.