Klaar om weg te rijden

Elke jonggebruikte auto die u bij IM Automotive in Maastricht koopt, is klaar voor vertrek. Gecheckt, gekeurd, getankt. U rijdt er zo mee naar uw vrienden of familie om ‘m te showen. Of naar uw werk. Of vakantie. Of …

Dit zit erbij

Standaard krijgt u bij ons het volgende bij uw auto:

  • Splinternieuwe apk
  • Complete onderhoudshistorie
  • Gecheckte km-standen
  • 20 liter brandstof in de tank
  • 2 sleutels

Technisch tiptop dankzij apk

Graag verkopen we u een auto die echt in orde is. De zekerheid hiervoor hebt u bij ons, omdat we standaard een apk-keuring verzorgen. Ook als de auto een maand eerder al door de apk kwam, doen wij die opnieuw. Gewoon, om voor u én onszelf zeker te weten dat het goed zit. Daarom spreken we van auto’s met dealerkwaliteit.

Gecheckte kilometers – ’n veilig idee

Elk autobedrijf met RDW-erkenning controleert de kilometerstanden en geeft die door aan de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW). De RDW houdt de kilometerstanden van al die auto’s bij. IM Automotive is een erkend RDW-autobedrijf. Koopt u bij ons een auto? Dan weet u zeker dat de kilometers kloppen die er op de teller staan.

Handig, die extra sleutel

Standaard krijgt u bij elke jonggebruikte auto van ons 2 sleutels. Omdat het heel menselijk is dat u uw sleutel een keertje kwijtraakt… Of omdat het gewoon handig is als uw partner er ook eentje heeft.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

 

Beste bezoeker, de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) leidt helaas wereldwijd tot allerlei problemen. Dit vraagt om bepaalde maatregelen in deze onrustige tijd. IM Automotive blijft gewoon open op afspraak maar zal de opgelegde maatregelen ook zo goed mogelijk naleven zodat de situatie weer zo snel mogelijk kan worden zoals deze was. Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen veel gezondheid en vele veilige kilometers toe.